Post-hbo Bedrijfskunde volgen? Kies voor de leergang Bedrijfskunde aan de NHL!

Ambieer jij een managementfunctie? Ben je misschien al manager, teamleider, projectleider of coördinator, maar mis je een gedegen basis? Dan is de deeltijdopleiding post-hbo Bedrijfskunde  iets voor jou! Tijdens deze leergang ontwikkel je een flinke dosis vakkennis en managementvaardigheden die je helpen om organisatievraagstukken integraal en strategisch te benaderen.

  • Erkend CPION-diploma van de Stichting Post HBO Nederland en opname in het Abituriënten-Register
  • Focus op vakkennis en leidinggevende skills en persoonlijke effectiviteit.
  • Na de leergang kun je in een jaar je MBA halen

Wat kun je na de leergang Bedrijfskunde?

De post-hbo opleiding Bedrijfskunde is bedoeld voor (toekomstige) managers in de profit- en non-profit sector. Met deze leergang verbreed je jouw bedrijfskundig inzicht. Je kunt anticiperen op veranderingen in de in- en externe omgeving, problemen verduidelijken en anderen stimuleren om mee te denken. Na de opleiding Bedrijfskunde ben je beter in staat strategische vraagstukken van de organisatie te begrijpen en vervolgens  passende bedrijfskundige oplossingen te bedenken en implementeren.

Studieduur

flexibel, 2 jaar

Contacttijd

4 - 8 uur per week

Locatie

Leeuwarden

Hoeveel kost deze leergang?

De leergang Bedrijfskunde kost € 11.000,-. Daarnaast moet je rekening houden met een bedrag van circa € 500,- voor boeken en studiemateriaal. De prijs van deze opleiding is vrijgesteld van btw. 

“ Je bent nooit te oud om te leren ”

Cor Hanenburg (50) deed de deeltijdopleiding Bedrijfskunde.