Masters

Wil een nieuwe stap in je carrière zetten? NHL Hogeschool biedt je 14 masters in deeltijd aan. Van Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn (die je trouwens ook in voltijd-variant kunt volgen) tot Marine Shipping Innovations. Jouw toekomst begint met een master van de NHL.

Lerarenopleidingen

NHL Hogeschool is een van de grootste aanbieders van deeltijd lerarenopleidingen in Noord-Nederland. Heb jij al een bachelor-diploma op zak en wil je een eerstegraads lesbevoegdheid halen? Ook dan kun je bij de NHL terecht. In Groningen bieden we verschillende onderwijsmasters aan. Ook kun je bij ons de master Kunsteducatie volgen.

Zorg en welzijn

Bij NHL Hogeschool kun je kiezen uit enkele bijzondere Zorg & Welzijn-masters, zoals Pedagogiek en Social Work. Bij de master Pedagogiek heb je de keuze uit twee afstudeerrichtingen: Integrale Jeugdzorg enLeren en Innoveren. Bij zowel Pedagogiek als Social Work staat onderzoek in de eigen beroepspraktijk centraal. Nieuw is de master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn. Bijzonder aan deze master is dat je hem zowel in deeltijd- als in voltijd-variant kunt volgen.

Maritiem

Een unieke NHL-masteropleiding komt uit de maritieme hoek. Het Maritiem Instituut Willem Barentsz verzorgt op Terschelling de master Marine Shipping Innovations. Afgestudeerden van deze masteropleiding zijn in staat om complexe maritieme innovatietrajecten uit te voeren vanuit hun operationele expertise.

Serious Gaming

Een master die het gehele werkveld overstijgt is de master Serious Gaming. Gaming kan de oplossing zijn voor diverse verandervraagstukken uit o.a. het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Je wordt de innovatiespecialist die een brug slaat tussen technologie en gaming en de toepassing ervan in de praktijk.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?
 

Bekijk onze deeltijd masteropleidingen