Proefcollege volgen

Werk en studie combineren: veel mensen denken dat dit een pittige opgave is. Wil je ervaren hoe dit is? Twijfel je nog tussen een opleiding of cursus? Wil je de sfeer op de NHL proeven? Volg dan vrijblijvend een proefcollege.

Deeltijdstuderen in de praktijk

Verschillende bachelor- en masteropleidingen van de NHL stellen een les open waarbij je kunt aanschuiven. De ideale manier om het studeren in deeltijd van dichtbij mee te maken en kennis te maken met docenten en studenten. Je krijgt natuurlijk ook meteen een beeld van de lesstof die wordt aangeboden. Kortom: een complete eerste indruk van misschien wel jouw toekomstige opleiding.

Miranda Ruiter volgde een proefcollege

“Na die avond dacht ik: dit is mogelijk!”

Ik twijfelde tussen drie heel verschillende studies. Ik had eerst een gesprek bij het studieadviescentrum van de NHL, waar al veel van mijn vragen beantwoord werden. Daarna heb ik bij de drie opleidingen een gesprek gehad om verder uit te zoeken wat nu mijn volgende stap zou zijn.

Lees verder

Otmar volgde een proefcollege

“Ik kreeg er energie van”

Ik heb twee proefcolleges bij de opleiding Business IT & Management gevolgd. Ik schoof aan bij de gewone colleges van deeltijdstudenten. De lessen behandelden onder andere de analyse van bedrijfsprocessen en de beginselen van informatica. Ik kreeg er energie van, mijn kacheltje begon te branden.

Lees verder