X-Honours programma

De NHL biedt studenten de kans om naast hun studie iets extra’s te doen. Speciaal voor studenten die meer kunnen en willen is het X-Honours programma. X-Honours geeft studenten de mogelijkheid om over grenzen heen te kijken, om aan uitdagende projecten te werken en onverwachte samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve, creatieve oplossingen. 

Benieuwd hoe het programma eruit ziet?

Check de animatie

Wil jij meer uit jezelf halen? Dan is het X-Honours programma iets voor jou! Bekijk de animatie hier.

Ervaringen van studenten

“Zonder X-Honours had ik nu niet aan Harvard gestudeerd’’

Nicole Bakker (23) studeerde Bouwkunde en volgde het X-Honours programma. Ze studeert aan de prestigieuze Harvard University.

Op het vwo wist ik: ik wil architect worden. Ik wil mijn omgeving fysiek veranderen, iets tastbaars achterlaten. Ik houd van de creatieve en technische kant van ontwerpen. Ik heb er bewust voor gekozen om naar het hbo te gaan.

Lees verder

“School stopt niet wanneer de lessen zijn afgelopen’’

Theo Schippers wil graag iets extra's doen naast zijn studie en is begonnen bij X-Honours.

‘‘Ik vind de workshops, lezingen en het contact met verschillende disciplines hartstikke leuk! Ik raakte in gesprek met X-Honours en ben begonnen met het programma.’’ Theo wil graag naast zijn reguliere studie iets extra’s doen.

Lees verder

“Ontdek en ontwikkel jouw talenten’’

Janine Bos is actief in ondernemen.

‘’Ontdek wat jouw talenten zijn, weet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Onderneem extra activiteiten met X-Honours en ontwikkel jouw talenten. Zo ben je onderscheidend op de arbeidsmarkt, dat is echt belangrijk!’’

Lees verder

“Grenzen zitten in je hoofd’’

Doaa Abdulhussain ging naar een lerarenconferentie in Zagreb.

‘’Je gaat nieuwe dingen doen, dat ga je op een gegeven moment ook durven en uiteindelijk wordt het een tweede natuur. Als X-Honourstudent ging ik naar een lerarenconferentie in Zagreb. Ik volgde workshops, ging naar lezingen en ontmoette veel nieuwe mensen!’’

Lees verder